AT studio Domino

AT studio Domino

Taneční lekce pro malé i velké: inspirace, energie, dobrá nálada, týmový duch a spousta přátel... to je AT studio Domino!

V Dolních Počernicích probíhá kurz street dance, který je určen pro děti/začátečníky do 11 let.  Street dance je souhrné označení tanečních stylů, které se vyvinuli přímo v ulicích. Začal se objevovat ve Spojených státech po roce 1970. K tomuto volnému stylu se řadí Hip Hop, R'n'B, Street jazz, Break Dance a další. Zahrnuje např. hype dance, new – jack – swing, jammin atd. doplněné tvůrčími prvky jako jsou zastavení, záklesky, rychlé (hbité) pohyby, popin, taneční gagy, vychytávky apod..

Kroužek probíhá vždy ve čtvrtek 14.30 - 15.30 v tělocvičně školy a funguje i vyzvedávání dětí ve školní družině. První hodinu si můžete vyzkoušet zdarma.

Děti z tanečního kroužku již mají za sebou 1. vystoupení na  X-MAS TANEČNÍ SHOW ve sportovní hale na Slávii a chystají se na další. Pro nejnadanější se nabízí možnost postoupit do soutěžního týmu a reprezentovat sebe, školu i ČR na velkých mezinárodních soutěžích. Děti z týmu, který také trénuje na zdejší škole v pondělí a ve středu, již přivezly medaile z podzimních soutěží. Mimo jiné tančily také na Staroměstském náměstí, ve Žlutých lázních, na Svátku sousedů a na dalších akcích.

Kromě pravidlených tréninků se s námi můžete zúčastnit letních nebo příměstských táborů a dalších akcí. Více informací sledujte na www.atsdomino.cz nebo žádejte na telefonu 603 108 236.