Zahradní koncert Jana Richtera a hostů

Typ akce: 
Kultura
Datum: 
18.07.2020 18:00

FRONT PORCH MUSIC FEST
Pod hlavičkou Two Guns Country se uskuteční jedna z nejzajímavějších událostí letošního léta.
Tato událost bude výjimečná nejen pro svou konceptuální stylizaci, ale také proto, že událost tohoto charakteru bude v České republice dosavadní premiérou.
Po vzoru amerických Front Porch festivalů, kde se milovníci hudby a účinkující prolínají v ulicích a na předních verandách domů, které jsou k tomuto účelu laskavě propůjčeny místními obyvateli, vám přinášíme I. Front Porch Music Fest neboli Hudba na verandě.
Festival se uskuteční v sobotu 18.7.2020 od 18:00 do 22:00 v nádherné lokalitě, na verandě domu umělce Romana Franty, Nad rybníkem 218, v Praze Dolních Počernicích.
Ti, kdo mají rádi hudbu vycházející z tradičních stylů: blues, country, folk a chtějí prožít večer ve společnosti přátel a lidí z nedalekého sousedství, se mohou těšit na písničkáře skotského původu Tonyho Rose, jehož jméno je ve světě alternativní country velice respektovaným pojmem. Tony Rose se na festivalu představí v roli headlinera.
Dalším účinkujícím je Mr. Pink and the Bad Thoughts. Zakládající člen kapely the Maggie´s Marshmallows, s hlasem Leonarda Cohena a duší Townese Van Zandta, představí svojí sólovou tvorbu plující v temných vodách podivínského folku.
Zbloudilý pes Jonny Richter and the Hog Ranch zde představí svou elektrizující směs garážového blues-country-gospelu.
Vše bude vizuálně podpořeno uměleckým projektem Romana Franty a poutavou videoprojekcí.
Srdečně vás zveme a těšíme se na vaší hojnou účast.
Za Front Porch Music Fest
Jan Richter