Garážový výprodej - ZRUŠENO

Typ akce: 
Ostatní
Datum: 
16.05.2020 10:00

Garážový výprodej se blíží, ale doba na tuto akci není příliž vhodná a netušíme, jak budou vypadat nařízení vlády v půlce května, proto pro tento rok Garážový výprodej rušíme a věříme, že v květnu 2021 to zase rozjedeme!

Děkuji Vám velice moc za spolupráci a přeji pěkné dny!

Z R U Š E N O ! ! !

DOLNOPOČERNICKÝ DRUHÝ ROČNÍK

Ve spoustě pražských čtvrtí probíhají pravidelné garážové výprodeje, ideálně po jarním úklidu.
Neváhejte a zapojte se! Ideální je umístit své stanoviště u sebe na dvorku či předzahrádce. Pokud to u Vás nejde, máme pro Vás náhradní řešení – obec nabídla místo před obecním úřadem (kde se konají farmářské trhy).

Co nabídnout k prodeji? Garážový výprodej je skvělým řešením, jak se zbavit nepotřebných věcí, zpeněžit, co Vám doma jen překáží nebo také získat nové poklady za minimální ceny. Je na Vás, co na svých dvorcích či ve vratech nabídnete – např. nádobí a jiné domácí vybavení, knihy, hračky, drobný nábytek, nářadí, elektronika, ruční výrobky, oblečení, stavební materiál, rostliny, keře, stromy, apod.

Věříme, že se bude jednat o příjemnou sousedskou společenskou akci, které se mohou zúčastnit i děti např. prodejem svých starých hraček, výtvorů či drobného občerstvení.

Datum konání: sobota 16.5.2020 v čase 10:00-13:00
V případě dostatečného zájmu sousedů bude vyvěšen leták s potvrzením termínu konání a orientační mapka míst, jejíž konkrétní podoba bude zájemcům poskytnuta na vyžádání.

Pište prosím na:  andrea.stejskalova@centrum.cz. Uzavírka přihlášek: 5.4.2020

Do mailu prosím uveďte:

  • jméno,
  • adresu, pokud se budete účastnit na svém pozemku, abychom mohli Vaši „garáž“ zanést do mapy,
  • pokud využijete místo před Obecním úřadem, uveďte to, prosím,
  • nápady a doporučení.

Pomozte prosím rozjet druhý ročník Garážového výprodeje v Dolních Počernicích, udělejte vítr ve svých garážích, nabídněte dál a přihlaste se!

Andrea Stejskalová