Slovo před komunálními volbami do zastupitelstev měst a obcí

Vážení spoluobčané,

jistě jste již zaznamenali termín blížících se komunálních voleb do zastupitelstev měst a obcí. Ve dnech 5. a 6. října budete mít možnost rozhodnout svými hlasy o nové podobě zastupitelstva naší městské části Praha – Dolní Počernice. Rád bych vás upozornil, že z výsledků vašich hlasů bude stanoveno 15 členů zastupitelstva, které následně na svém ustavujícím zasedání bude volit starostu, zástupce starosty a další členy rady MČ, která bude pětičlenná.

Do nadcházejících voleb se v Dolních Počernicích registrovalo 5 volebních uskupení. Rád bych vás tímto pozval k volebním urnám, kde se svými hlasy budete moci spolupodílet na tom, jakým směrem se bude ubírat rozvoj Dolních Počernice po další čtyřleté volební období.

V tyto dny budete mít příležitost rozhodovat i o složení zastupitelstva Hl. m. Prahy. To bude pro vás poněkud složitější, neboť většinu jmen na kandidátkách nebudete znát. Návod, jak volit v obou případech, naleznete na svých hlasovacích lístcích, které budou včas doručeny do vašich domácností.

Nezbývá mi, než vám popřát, aby nadcházející volby dopadly podle vašich představ.

                                                                                  

                                                                                                                                                                                                             Zbyněk Richter, starosta