Předvánoční slovo starosty

Vážení spoluobčané,

měsíc prosinec pro nás všechny znamená blížící se konec dalšího roku, který byl mimochodem pro naší MČ z hlediska realizovaných investic mimořádně důležitý a dovolím si říci, že i úspěšný.

O to více je třeba se v závěru roku pozastavit a popřát si chvíle odpočinku a pohody. I když jsou tyto pojmy pro vedení naší MČ velmi relativní, snažili jsme se alespoň pro vás v předvánočním čase připravit akce, při kterých bychom se vzájemně setkali i pobavili.

Pro naše děti je na 5. prosince připravena v zámeckém areálu Mikulášská nadílka, kterou provází vánoční program v prostorách informačního centra a regionálního muzea. S našimi seniory se setkáme již tradičně 6. prosince v hotelu Svornost a já se těším, že si budu moci s nimi osobně popovídat. Na 20. prosince jsme se rozhodli zorganizovat společné setkání s vámi v nově upraveném prostoru bývalé zámecké štěpnice s malým programem pro děti i pro dospělé.

Doufám, že blížící se vánoční svátky prožijete v klidu a pohodě, což vám ze srdce přeji, a dovoluji si vám popřát i hodně zdraví, štěstí a pracovních úspěchů v novém roce 2016.