Pomoc živnostníkům zasaženým koronavirem

Vážený spoluobčane, milý živnostníku,

vážíme si toho, že podnikáte právě na Devítce, naší městské části.  Současně jsme si vědomi těžkostí, které vám způsobil výpadek příjmů kvůli koronavirové epidemii.

Proto jsme kromě jiných opatření připravili i webovou stránku www.prazskyportal.cz, která umožní našim spoluobčnům jednoduše si předplatit vaše služby.

Stačí kliknutí na tlačítko “chci se zapojit” na portálu: www.prazskyportal.cz  a můžete snadno a zdarma nabízet předplatné svých produktů a služeb v hodnotách 200,- Kč,  500,- Kč a 1000,- Kč.

Po vyplnění několika málo údajů se s vámi okamžitě telefonicky spojíme a pomůžeme vám vouchery na předplatné vytvořit.

V případě nákupu předplatného vaším zákazníkem obdržíte peníze okamžitě na svůj účet i v případě, kdy kvůli koronaviru nemůžete své služby aktuálně poskytovat. Jedinou podmínkou je mít provozovnu na území městské části Praha 9 a garantovat, že za zakoupený voucher v průběhu následujících 12 měsíců služby provedete. Všechny vouchery můžete následně snadno kontrolovat prostřednictvím počítače nebo aplikace v mobilním telefonu.

O existenci portálu budeme informovat všemi dostupnými prostředky obyvatele naší městské části i celé Prahy tak, aby služby maximálně využili a pomohli vám svým předplatným.

Doufáme, že vám zprostředkování pomoci pomůže v těžkých dobách. Myslíme na Vás.

S Devítkou na lepší časy!

 

Za ÚMČ Praha 9,

Tomáš Portlík, místostarosta MČ Praha 9

Lukáš Dančevský, předseda finančního výboru MČ Praha 9






Typ aktuality: 
Koronavirus - Celostátní informace