Pozvánka na Chvalský zámek

Pozvánka na Chvalský zámek

Vážení a milí návštěvníci,

únor i březen na zámku nabídnou akce tradiční i zcela nové. Naše nová výstava Svět kostiček nadchne každého, kdo už někdy z lego kostek stavěl. Budete žasnout nad trpělivostí a fantazií stavitelů, kteří této vášni věnují svůj profesní i volný čas. V lednu prověřená novinka Detektivní víkend určitě osloví nadšence pro detektivní zápletky. Máte potřebný postřeh a mysl vnímavou pro detaily? Přijďte si to spolu s rodinou prověřit a rozluštěte záhadu ztracených klíčů na pozadí příběhu ze 17. století. Na začátku března se potkáme v Masopustním průvodu a o týden později při tradiční Strašidelné noci - tentokrát i s padouchy a superhrdiny z oblíbených kultovních filmů.

Těšíme se, těšte se také

Rozka Beránková, ředitelka

 

O mrazivých, deštivých, zasněžených či slunečných dnech nabízíme program do každého počasí. Do 14. dubna můžete navštívit pestrobarevnou výstavu Svět kostiček poskládanou z téměř 750 000 dílků stavebnice LEGO! Čeká Vás lego město s vláčkem, modelová řada vozidel Lego Technic, tovární sety, lego scénky ze světa filmu, exponáty z limitovaných edicí a herny pro děti.

Více zde http://www.chvalskyzamek.cz/udalost/svet-kosticek/

   

S novým měsícem se můžete opět těšit na zámeckou novinku v podobě Detektivního víkendu. Přijďte s rodinou kdykoli ve dnech 23. - 24. 2. pátrat po záhadě ztraceného klíče pouze na vlastní pěst! Akce je vhodná pro děti do 10 let a rodiče či prarodiče bez omezení věku. Stejný detektivní případ Vás čeká také 23. - 24.3.  

Více zde http://www.chvalskyzamek.cz/udalost/zamecka-novinka-detektivni-vikend-na-zamku-aneb-patrej-na-vlastni-pest/

 

„Březen, za kamna vlezem“ u nás rozhodně neplatí. První neděli 3. 3. Vás zveme na tradiční masopustní průvod na Chvalský zámek startující ve 14 hodin od ZŠ Ratibořická. Masky vítány!

Více zde http://www.chvalskyzamek.cz/udalost/masopustni-pruvod-na-chvalsky-zamek-4/

 

O týden později, v sobotu 9. 3., ožije náš zámek Strašidelnou nocí. Mezi 19. a 22. hodinou si můžete projít všechny zámecké kouty skýtající nevšední podívanou nejen na lego kostičky, ale především na padouchy a superhrdiny! Nebudou chybět ani svítící přízraky i tajemná překvapení.

Více zde http://www.chvalskyzamek.cz/udalost/strasidelna-noc-na-zamku-s-padouchy-a-superhrdiny/

Z důvodu příprav akce bude 9. 3. od 17 do 19 hodin zámek uzavřen.

 

Chvalský zámek: Na Chvalské tvrzi 857/4, 193 00 Praha 9 |www.chvalskyzamek.cz|

281 860 130 | infocentrum@chvalskyzamek.cz |otevřeno: PO-NE  9:00-18:00