Akce na Chvalském zámku

Datum: 
05.10.2020 08:15

Vážení a milí návštěvníci,

výstava, na kterou jsme se celý rok těšili, je tu! Nenechte si ujít procházku dílnou Leonarda da Vinci. Děti budou nadšené z množství interaktivních exponátů napříč obory, kterým se italský génius věnoval. Dospělí budou na naší výstavě znovu žasnout nad Leonardovou genialitou. Jsme tu pro vás denně a nabízíme bezpečné a inspirativní prostředí. Přijďte žasnout, obdivovat, inspirovat se!

Rozka Beránková, ředitelka

Jaké vynálezy stvořil geniální Leonardo da Vinci? Jak vlastně vypadaly? A dokončil je vůbec? Přijďte nahlédnout do dílny slavného vynálezce, který předčil svými nápadu dobu o více než 500 let. Interaktivní výstava LEONARDO je plná zážitků pro děti i dospělé.
Více zde

Haló, detektive, pospěš si! Předevčírem se z tržiště ztratila krásná dívka, neslyšel jsi o ní něco? Vyhlásili jsme pátrání, ale sami na to nestačíme. Ani ty neváhej, potřebujeme tvou pomoc. Přijít pátrat můžeš ve dnech 28. 10. - 4. 11. nebo 13. - 20. 11., pak už bude
bohužel pozdě.  První stopy zde

Co dalšího nás v říjnu čeká? Oblíbená Strašidelná noc, tentokrát se strašidly z dob dávno minulých! Přijďte si v sobotu 17. 10. užít netradiční večerní prohlídku zámku s oživlými obrazy a svíticími přízraky. Akci můžete navštívit kdykoli mezi 19. a 21.30 hod., tedy pouze pokud máte pro strach uděláno. 

Výstavu fotografií nazvanou „Filmový svět Miloše Fikejze“ si můžete prohlédnout v Prodejní galerii Chvalského zámku až do 1. 11. Jsme potěšeni, že vám můžeme přiblížit tvorbu fotografa světového formátu, který navíc strávil necelých 20 let života právě u nás v Horních Počernicích. Více zde

V sobotu 31. 10. srdečně zveme všechny milovníky dobrého jídla na první ročník počernického Street food festu. Akce proběhne v areálu Chvalské tvrze od 10 do 18 hodin, vstup je zdarma.

281 860 130 | infocentrum@chvalskyzamek.cz |otevřeno: PO-NE  9:00-18:00

Chvalský zámek • Na Chvalské tvrzi 857

Praha 9 Horní Počernice • 193 00