Praha 14 kulturní

Datum: 
10.08.2020 17:00

V pátek 14. srpna vás zveme na Noční hru, jaká tady ještě nebyla! Čeká vás noční cesta ztemnělou krajinou na Černočerném Mostě… Svíčky vás povedou krajinou nemrtvých, a když budete dobře sledovat zprávy po cestě, možná potkáte i velkého Ducha Plecha. Počítejte s tím, že během trasy potkáte pár bytostí – hodných, poťouchlých i strašidelných. Hra je určená pro dospělé a děti od 12ti let.
Pozor - registrace předem nutná! Na hru se přihlašujte přes formulář na webu Plechárny

A ani tento týden nás nemine letní kino. Ve čtvrtek 13. srpna od 21:00 promítáme na H55 český film Tajnosti s Ivou Bittovou v hlavní roli. Julie má zdánlivě všechno, přesto v jejím životě něco chybí. Změna přichází, když si pořídí piano. Začne opouštět život středostavovské paničky a vydá se objevovat samu sebe. Režisérka Alice Nellis do hlavní role obsadila známou hudebnici Ivu Bittovou a jako producent se na filmu podílel Jan Svěrák. Tajnosti hledají restart a nový začátek. Podaří se to Julii? Změní svůj život úplně, nebo jen napůl? Pohodlně se usaďte do našich lehátek, dejte si vychlazený drink a posuďte sami. Vstupenky stojí jen 50 Kč. 

KD Kyje tento týden žije příměstským táborem s výukou angličtiny, ten příští se ale již vše chystá na letošní Svatobartolomějskou pouť. V sobotu 22. srpna to bude skutečně velké! Přijďte na pořádnou českou pouť. Veselí i jídla bude dostatek. Těšit se můžete na kočovné divadlo pro malé i velké, staročeské atrakce, artisty, dílničky pro děti, projížďky na koni nebo přednášku o historii poutí.


Léto se nám sice přehouplo do druhé poloviny, ale pořád je co dělat a kam jít. Užívejte si ho, ať už jdete do letního kina, nebo jste právě někde u vody. 
Pro více informací mrkněte také na naše weby: 

 KD Kyje 
 Plechárna Černý Most 

 H55 
Pěkný srpen přeje