Praha 14 kulturní

Datum: 
08.06.2020 15:30

Jak si užíváte začátek června? Je sice pravda, že by mohlo být tepleji, ale se spoustou programu, který Praha 14 kulturní přináší, si můžete tenhle týden užít, ať je slunečno nebo prší. 
KD Kyje si pro vás ve spolupráci s restaurací Šimanda připravila od čtvrtka do soboty Kyjský pivní festivalDesítka a dvanáctka nestačí, přijďte na třídenní pivní maraton, kde můžete ochutnat piva, která jste ještě nikdy neměli. Stavte se v restauraci Šimanda, dejte si zlatý mok a k němu něco z grilu. Každý den začínáme ve 12 hodin a poslední festivalový večer zakončíme pořádnou afterparty. Případného špatného počasí se nebojíme, prostory festivalu jsou zastřešeny.

Na tento týden jsme nachystali také bohatý program pro naše malé i menší. Na H55 se totiž kromě pravidelných dospěláckých kurzů vrací také kurzy pro děti - ve čtvrtek 11. června od 16 hodin jsme přichystali kurzy pro děti školního i předškolního věku. Mrkněte na nabídku na webu a rezervujte místa svým dětem, dokud je čas. A zatímco ony budou tvořit, vy si zatím v naší kavárně vychutnejte třeba kávu. 
V neděli do Hloubětína přijede Cirkus Prdítko. Vrací se totiž nedělní pohádky! Kdo se bojí, nesmí do cirkusu. Protože v cirkusu se říká jenom čistá pravda: Malí, velcí, ale i ti vyhynulí, všichni prděli. A kdo neprděl, prasknul. A to si přece nenecháte ujít! Zajistěte vstupenky pro celou rodinu včas a pak se zdržte  na společnou opékačku buřtů. 

Na Plechárně zakončíme pracovní týden první vlaštovkou letošních letních kin Prahy 14 kulturní. Přinášíme vám dokument, o kterém se v posledních týdnech a měsících hodně mluví, a promítneme V síti. Kapacita je omezená, a my vás tímto zveme i na další projekce - máme jich letos v různých lokalitách Prahy 14 spoustu a těšíme se na vás. 

Pro aktuální informace o dění na všech našich domech, prosím, sledujte webové stránky, kde najdete i vše o kurzech a aktuálně konaných akcích: 
 KD Kyje 
 Plechárna Černý Most 

 H55 
Červen je v plném proudu a my se těšíme, že si ho společně s vámi užijete! 
Pěkný nový týden přeje 
Vaše Praha 14 kulturní