Praha 14 kulturní

Datum: 
01.06.2020 16:00

Přejeme vám pohodový Den dětí! Pokud přemýšlíte, jak ho ratolestem zpříjemnit, určitě se s nimi stavte na H55. Do rozdání zásob dnes nabízíme dětem nanuka zdarma, a to samozřejmě stylově v naší oranžové barvě. S počasím to vypadá velice příznivě i celý další týden, takže vás rádi přivítáme u kávy či studeného oroseného půllitru denně od 13 do 20 hodin.
Dobrou zprávu máme i pro všechny hloubětínské, kterým chyběly pravidelné kurzy. Od tohoto týdne se můžete opět těšit na zdravotní cvičení pro seniory s prvky jógy a pilates, cvičení pro ženy i cvičení (nejen) na diastázu. Do odovolání vás prosíme o vlastní podložky, dezinfekci budeme mít samozřejmě připravenou. A na oplátku vás budeme lákat na to, že když nám bude počasí přát, přesuneme lekci ven na zahradu. A to už je něco! 

Pravidelné kurzy jsme obnovili také v KD Kyje. V současné době již můžete navštívit kurz juda, irské tance, angličtinu, svá setkání obnovil také klub seniorů. Vypsali jsme také nové termíny in-line kurzu pro děti, který zakončíme poslední červnovou středu karnevalem na bruslích. Stačí mrknout na webové stránky. Těšíme se na všechny velké i malé!  

Na Plechárně máme za sebou koncert kapely Cold Cold Nights, kteří nás naladili svým příjemným indie rockem a nakonec se i přidávalo. Tento týden lákáme mimo jiné na naši novou audioprocházku, kterou jsme připravili s biologem Jiřím Sádlem. 
Ten vás vezme z kraje sídliště Černý Most směrem do Divočiny. Dozvíte se nejen, co tu roste, ale k čemu se dají rostliny využít, jestli jsou u nás původní, a nouze nebude ani o vtipné historky. Věděli jste, že někdy i jedovatost půdy může být prospěšná? Třeba takové ještěrky v ní prosperují lépe ve vysoké trávě. Kdo by to byl řekl! Stačí jen vaše vlastní sluchátka a čas na procházku. Audioprocházka bude od úterka 2. června ke stažení na webu Plechárny i PoznejPrahu14.cz

Pro aktuální informace o dění na všech našich domech, prosím, sledujte webové stránky, kde najdete i vše o kurzech a aktuálně konaných akcích: 
 KD Kyje 
 Plechárna Černý Most 

 H55 
Červen je tady, léto se blíží a my máme pro vás spoustu menších akcí. Tak si je nenechte ujít! 
Pěkný nový týden přeje 
Vaše Praha 14 kulturní