Praha 14 kulturní

Datum: 
15.04.2020 11:00

Kulturní pondělník tento týden výjimečně nevydáváme v pondělí, o to víc pro vás ale máme novinek. Doufáme, že jste si užili pěkné Velikonoce a zdravíme vás v dalším zkráceném pracovním týdnu. Pár milých novinek, které vám ho, doufáme, zpříjemní: 
Pokud stále sháníte dezinfekci, můžete být klidní. Každé úterý a každý čtvrtek minimálně po dobu tohoto a následujícího týdne vám ji mezi 14. a 18. hodinou vydáme na Plechárně a H55. Stavte se. Stejně tak stále distribuujeme látky po celé Praze 14 a někteří z vás s námi pořád šijí #RouškyVšem. K úterku hlásíme celkem 6861 vyexpedovaných roušek, a to vše především díky vám, kteří v tom jedete s námi! Jsme moc vděční. 
Každé úterý a každý čtvrtek od 16:00 se také můžete stavit pro roušky zdarma u rouškovníku na H55. Plechárenský rouškovník plodí vždy dle aktuálního stavu roušek a to, že je obsypán čerstvými plody, se dozvíte vždy na našem Facebooku a Instagramu. Roušky, které si u nás "natrháte," nezapomeňte doma vyvařit. Ať se vám pěkně nosí! 

Velikonoce jsme strávili v klidu, na čerstvém vzduchu, s mazancem a u psaní dopisů. Už jste se také zapojili do naší dopisovací výzvy? Pokud ne, ještě je čas. Stačí jen napsat dopis neznámému adresátovi a odeslat ho nebo rovnou donést na Plechárnu (Plechárna, Bryksova 1002/20, 198 00 Praha 14 - Černý Most). My vás potom dáme dohromady s jiným neznámým pisatelem z Prahy 14, a nové korespondenční přátelství bude na světě! Dopis nám můžete vhodit do plechárenské schránky i bez známky, vybavíme ho na další cestu a počká u nás pár dní, aby byla jistota, že je v nejlepším pořádku i co se hygieny týče. 

No a pokud už v karanténě doma nevíte co by, zkuste si třeba složit mini Plechárničku. Zprostředkovali jsme na webu přístup k našemu modelu - stačí doma vytisknout, vystřihnout a slepit. Zaměstnáte ruce, a ještě si přinesete kus Prahy 14 kulturní až domů. Tak na co čekáte? Pusťte se do práce! 

Připomínáme, že jsme do konce května zrušili všechny akce na třech našich budovách a zavřeli kavárny na Plechárně a H55. V současné době vyčkáváme, zda budeme skutečně moci v červnu otevřít kavárny a vrátit se s v omezeném režimu k vám, a chystáme také několik akcí, které budete moci absolvovat z pohodlí obýváku nebo v rodinném kruhu. O tom všem více v našem příštím newsletteru. 
Pro aktuální informace, prosím, sledujte webové stránky našich domů, na kterých se pokusíme informace co nejčastěji aktualizovat: 
KD Kyje 
 Plechárna Černý Most 

 H55 
Společně to zvládneme! Už se na vás těšíme. 
Vaše Praha 14 kulturní