Praha 14 kulturní

Datum: 
08.04.2020 10:00

Kdy jste naposledy dostali do schránky papírový dopis? Je karanténa a většina z nás sedí doma, bez možnosti vyrazit za kulturou, na kafe nebo na pivo. Prostě tam, kde normálně potkáváme nové lidi. A protože se na Praze 14 kulturní snažíme setkávání napříč generacemi i různými sociálními skupinami podněcovat, přišli jsme na řešení. I v tomto neutěšeném bezkontaktním období můžete navázat nová přátelství a prostě si najít kamaráda nebo kamarádku na dopisování. 
Je to jednoduché: 
Napište doma dopis neznámému, anonymnímu člověku, a pošlete nebo doneste ho v obálce do schránky na Plechárnu Černý Most. Nezapomeňte uvést na zadní stranu obálky své jméno a adresu. 
Na Plechárně určíme náhodným losem adresáta, kterému váš dopis, neotevřený a zalepený do jiné obálky, zašleme. Pak už je jen na něm, aby se vám ozval zpátky, a vzniklo nové přátelství, o kterém budete jednou třeba vyprávět vnoučatům. Těšíme se na fotky s dopisy a na vaše příběhy. Budeme moc rádi, pokud je s námi budete sdílet třeba prostřednictvím naší facebookové stránky

Pojďme se potkávat, i když to nejde! 
Zároveň již čtvrtý týden pokračujeme v akci #RouškyVšem. Šijeme a distribuujeme roušky a vy šijete s námi. Moc vám za to děkujeme. Pokud ještě potřebujete roušky nebo látky, vyplňte, prosím, jeden z formulářů na našich webových stránkách. Ozveme se vám a přivezeme vám látky nebo roušky, případně pokud šijete, vyzvedneme od vás roušky hotové a pošleme je dál. Vážíme si toho, že jste v tom s námi. 

Až do konce května jsme zrušili všechny akce na třech našich budovách a zavřeli kavárny na Plechárně a H55. Pro aktuální informace, prosím, sledujte webové stránky, na kterých se pokusíme informace co nejčastěji aktualizovat: 
KD Kyje 
Plechárna Černý Most 

H55 
Děkujeme za pochopení a přejeme mnoho sil. 
Společně to zvládneme! 
Vaše Praha 14 kulturní