Praha 14 kulturní

Datum: 
11.12.2019 16:00

Vánoční období patří k nejkrásnějím v roce. Snažíme se dohnat, co jsme celý rok nestihli, být spolu a užít si klid, dobroty i mír nadcházejících svátků. V naší společnosti jsou však mnozí, co takové štěstí nemají a Vánoce stráví na ulici. S námi můžete udělat radost i jim, stačí donést nejen teplé oblečení, ale i drogerii nebo trvanlivé potraviny mezi 12. až 14. 12. k nám na Plechárnu, my už se postaráme o předání. 

Všechny tvořivé duše voláme na workshop výroby linorytových razítek na Plechárně. Stačí vám k tomu pouze udělat si čas 11. 12. od 16 hodin a nápad, co s linorytem vytvořit - třeba originální novoroční přání!
           

Pojďte se podívat, co má H55 pod střechou. Během dne otevřených dveří vám představíme nové hloubětínské volnočasové centrum a ukážeme vám, na co všechno se můžete těšit. Komentované prohlídky začínají 12. 12. ve 14, 16 a 18 hodin. Nebudou chybět i tvořivé dílny a kousek koláče a káva v naší kavárně.

V Kyjích zavládnou svátky klidu a míru. Nejen atmosférou, ale i příběhem na filmovém plátně. Dánská komedie Svátky klidu a míru vypráví o situaci, kterou všichni dobře známe. Když se o Vánocích sejde celá rodina, může z toho být drama, komedie nebo obojí. Po projekci rozhodně neodcházejte, povíme si, jak se slaví Vánoce v Dánsku a ochutnáme místní tradiční speciality. Hrajeme 11. prosince od 19 hodin. Tradiční nedělní pohádka v Kyjích nám odkryje příběh Haničky, Honzíka a čertíka Uhlíka, kteří už se moc těší na Vánoce. Pohádku nám zahraje Divadélko Paleček 15. 12. od 15 hodin.

 

      
Další vánoční akce na Praze 14:
Přijďte 11. 12. od 15 hodin na vánoční vyrábění z papíru a vyzdobte společně s námi knihovnu na Vánoce. Budeme vyrábět tradiční papírové řetězy a hvězdičky z papíru. Pořadatelem je Městká knihovna (na ul. Generála Janouška).
Vánoční písně a koledy v různých úpravách si pro vás chystají malí zpěváčci z dětského sboru Rokytka. Těší se na vás v KD Kyje 14. 12. od 17 hodin.

Přejeme vám krásné předvánoční dny, 
Vaše Praha14 kulturní