Praha 14 kulturní

Datum: 
10.10.2019 16:00
Praha 14 kulturní

Neděle 6. října byla na Plechárně pořádně roztančená. Slavili jsme totiž Den seniorů v africkém stylu. Užili jsme si odpoledne plné afrických bubnů, chřestění, barev a dobrého jídla. Více fotek již brzy na našem Facebooku

V sobotu jsme taky v rámci Dne architektury nahlédli našemu sídlišti pod panely a pochodovali 14 km kolem Prahy 14. Užili jsme si zkrátka podzimní víkend v pohybu a nezastavil nás ani sobotní déšť. 

A co nás čeká tento týden? 

V KD Kyje pokračujeme druhou pohádkovou nedělí. Na tu první, Budulínka a podzimní dílničku s výrobou větrníčků, přišel plný sál rodičů i dětí! V neděli 13. října od 15 hodin nás čeká Divadlo Damdam a Andersenovy pohádky. Nabídneme vám to nejlepší z díla Hanse Christiana Andersena během jednoho představení. Uvidíte Císařovy nové šaty, Slavíka a Princeznu na hrášku. V každé pohádce se představí jiné loutky. V Císařových nových šatech to budou dřevěné manekýny, Slavíka odehrají maňásci a v Princezně na hrášku bude účinkovat velká kašírovaná loutka. Dějem provází herci a dětští diváci se zapojí do představení. Divadlo navíc doprovází živá hudba.


A co nabízí tento týden Kalendář akcí? Tak třeba: 

- dnes, tj. v pondělí 7. října, přijďte od 16:00 do KC Kardašovská na Dýňobraní 
- ve čtvrtek 10. října si v KC Kardašovská zazpívejte pro radost. 
- v neděli 13. října se s historičkou architektury Šárkou Jiroškovou projděte z Lehovce do Nového Hloubětína  na poslední letošní procházce v rámci Oslav 25 let Městské části Prahy 14. 
A bude toho mnohem víc! 

Roztančený říjen vám přeje

Praha14 kulturní 

Twitter
Facebook
Praha 14<br /> kulturní
 
Our mailing address is:
karolina.pepelanov@praha14kulturni.cz 
Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.