Praha 14 kulturní

Datum: 
28.08.2019 13:45
Praha 14 kulturní

Že se konec prázdnin kvapem přiblížil? To nevadí! Znamená to, že se toho bude na Praze 14, na Plechárně i v Kulturním domě v Kyjích spousta dít! 

Chystáme pro vás pořádnej biják. A to hned několikrát.
4. září se těšte na film
Skleněný pokoj podle oceňovaného románu, který z připravované H55 přesouváme do Křižovnického dvora (Hloubětínská čp. 5/28.)
18. září pak otevřeme sezónu našeho
Biografu Kyje Ivou Janžurovou a její Teroristkou. Vstupenky na Teroristku jsou již v prodeji, doporučujeme proto s jejich nákupem příliš neotálet. 

No a taky tak trochu lítáme v oblacích. Chystáme tam oslavy 25 let Prahy 14. Zúčastněte se soutěže a vyhrajte třeba jeden z 25ti letů nad Prahou 14 - a poznejte ji i ze vzduchu! 

 
 

Poslední prázdninová sobota bude patřit skejtákům - na plechárenské Skate tour CZ. Celá tato tour navazuje na 14letou tradici, která vznikla na Černém Mostě a sami organizátoři jsou patrony skateboardingu na Čtrnáctce. 


Blíží se nám září, a září znamená nové kurzy.
Máme jich pro vás letos požehnaně, z těch nových zmíníme třeba terapeutickou skupinu, která bude na Plechárně probíhat každý čtvrtek. Všechny ostatní si můžete projít u nás na webu. 

Nebo se mrkněte, jak to vypadá u nás na Facebooku a  Instagramu

 

 

A protože se toho u nás děje opravdu spousta, je tu taky pro všechny obyvatele Prahy 14 náš Kalendář akcí. Tento týden můžete třeba:

 - v úterý 27. srpna vyrazit na Výlet na Vítkov, který startuje v 9:30 od KD Kardašovská 
- ve středu 28. srpna absolvovat s dětmi 
Klubíčkovskou miniolympiádu
- v sobotu 31. srpna si budete moci vyrobit slaměný dožínkový věnec na
kreativní dílně v KD Kardašovská 

 

 

CHCETE VĚDĚT VÍC O TOM, CO CHYSTÁME? PRAHA 14 KULTURNÍ JE TADY!