Klánovický 1/2 maraton

Datum: 
20.10.2019 08:00
Klánovický 1/2 maraton

Na Klánovický 1/2 maraton se už teď chystá přes 1000 běžců

I přesto, že do startu pátého ročníku Klánovického 1/2 maratonu zbývají tři měsíce, již teď ho má v plánu zaběhnout téměř 1100 závodníků. Kapacita závodu, která je 1500 účastníků, bude naplněna opět s velkým předstihem.

Závod, který se koná 20. 10. 2019, je opakovaně řazen mezi nejkrásnější závody podzimu, se těší čím dál tím větší oblibě jak u českých běžců tak i zahraničních.

Letošní ročník, kromě již zmiňovaného hlavního závodu na 21 km, opět nabídne závod na 10 km, stále vyhledávanější canicross aneb závody se psy, a ani nejmenší účastníci nepřijdou zkrátka, pro ně jsou připraveny speciální závody v několika kategoriích. 

Velmi lákavou perličkou v doprovodném programu je diskuse s Radkem Brunenerem, českým top ultraběžcem, který návštěvu Klánovického závodu zvládne mezi Spartathlonem a Mistrovstvím světa v běhu na 24hodin.

Startovní listina je stále otevřena, nicméně vzhledem k rychle plnící se kapacitě organizátoři doporučují včasnou registraci. Tu lze provést na www.klanovickypulmaraton.cz, kde jsou veškeré informace o tomto stále populárnějším závodě.

Kontakt pro média:

Barbora Kalvach
Tři pro zdraví, z.s.

Email: barbora.kalvach@gmail.com