Volby do poslanecké sněmovny parlamentu ČR 20. a 21.10.2017

Volby do poslanecké sněmovny parlamentu ČR 20. a 21.10.2017
Vážení občané,
vážení voliči,
 
s blížícím se termínem voleb do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky si vám dovolujeme zprostředkovat základní informace.
 
Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky se uskuteční ve dnech pátek a sobota 20. a 21.10.2017. Volební místnosti budou pro voliče otevřeny:   
 
dne 20. 10. 2017 od 14.00 do 22.00 hodin
a
dne 21. 10. 2017 od  8.00 do 14.00 hodin.
 
Voliči bude umožněno hlasování poté, kdy prokáže svou totožnost, státní občanství ČR a údaje o oprávněnosti hlasovat v uvedeném okrsku.
 
Každému voliči budou doručeny nejpozději tři dny přede dnem voleb hlasovací lístky, spolu s nimi bude voličům doručen též informační leták, v němž budou seznámeni s údaji potřebnými pro realizaci volebního práva.
 
Místem konání voleb bude:
 
a) ve volebním okrsku č. 30001 je volební místnost v budově MŠ DUHA,
Svatoňovická 587, Praha 9
 
pro občany trvale hlášené na adrese: Bernartická, Bohuslaviská, Českobrodská - jižní strana, Dolnobranská, Dubenecká, Hrabačovská, Jinolická, Kohoutovská, Listopadová, Makovská, Národních hrdinů (jižně od křižovatky s ul. Českobrodská), Pilníkovská, Podkrkonošská, Rtyňská, Rudníkovská, Staropacká, Strážkovická, Svatoňovická, Štěpanická, Třebihošťská, U Konečné, Úpická, V Záhorském, Ždírnická.
 
b) ve volebním okrsku č. 30002 je místnost pro hlasování v budově úřadu MČ,
Stará obec 10, Praha 9
 
pro občany trvale hlášené na adrese: Bakurinova, Bezděkovská, Českobrodská-severní strana, Hruškovská, Hřibojedská, Jana Bílka, K Čihadlům, K Háji, K Zámku, Ke Hrázi, Kněžická, Lanžovská, Libotovská, Madarova, Nad Rokytkou, Nad Rybníkem, Národních hrdinů (severně od křižovatky s ul. Českobrodskou), Novozámecká, Příchovická, Stará obec, Studenecká, U Koní, U Výzkumu, V Čeňku, V Padolině, V Pařezinách, V Ráji, Vlčická, Za Luhem, Záblatská.

 

Možnost hlasovat na voličský průkaz

Volič, který se nebude zdržovat v době voleb do Poslanecké sněmovny konaných ve dnech 20. a 21. října 2017 ve volebním okrsku v místě svého trvalého pobytu, může hlasovat na voličský průkaz v jakémkoliv stálém volebním okrsku na území České republiky nebo ve zvláštním volebním okrsku v zahraničí, a to za podmínek stanovených zákonem č. 247/1995 Sb., o volbách do Parlamentu České republiky a o změně a doplnění některých dalších zákonů, ve znění pozdějších předpisů.

 

 

Příloha: 
PřílohaVelikost
PDF icon Vyhláška169.41 KB