Pozor na falešné popeláře!

Pozor na falešné popeláře!

V Praze a okolí, Dolní Počernice nevyjímaje, je již tradicí, že ke konci roku obcházejí domácnosti lidé, kteří se vydávají za popeláře. Za přátelské přání "veselých Vánoc a šťastného Nového roku" očekávají finanční příspěvek za plnění svých služeb pro váš dům. Dobrosrdeční lidé jim ochotně vydávají drobnou fin. částku nebo je odmění alkoholem aniž by si uvědomili, že se jedná o podvodníky.  

Společnost Pražské služby rozhodně odmítá, že by mohlo jít o její zaměstnance. Ti mají jakékoliv podobné aktivity výslovně zakázány a porušení tohoto zákazu je tvrdě postihováno. Je zřejmé, že se jedná o podvodníky nebo soukromou aktivitu jednotlivců, která není slučitelná s praxí a podmínkami Pražských služeb.

Upozorňujeme občany, že aktuálně tito lidé zavítali (jako každý rok) do Dolních Počernic a navštívili zde již několik domácností. Navštíví-li taková nezvaná návštěva i vaši domácnost, ve vlastním zájmu neváhejte okamžitě kontaktovat Městskou policii na lince 156 nebo Operační středisko MP Praha 14 na tel. č. 222 025 751. Děkujeme za spolupráci.